Herstal

herstal
https://www.herstal.dk/
Här på Herstals sida finns mycket fint att titta på: lampor, ljusstakar, utomhusbelysning, badrumsprodukter, m m
"En lille butik, som solgte halogenbelysning, blev startskuddet til en fantastisk historie om elegant design og et familieforetagende, der voksede sig langt ud over Danmarks grænser. Lotte og Martin Herstal startede virksomheden Herstal i 1988"…
I mitt bildcollage syns: Indus glaskula, Ballon II Grande brun, Xoni, Track line cut, takkronan New String Sac, ljuslyktorna Deuce, facklorna Zenit, och ljuslyktan Events. Det finns även matchande vas till Events.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.