Liten shoppingrunda i Göteborg

Vi var ju i Göteborg förrförra helgen och min kära svägerska tog mig med på en shoppingtur. Vi hann inte med så mycket förstås. men jag tänkte skriva en minnesanteckning om vilka butiker vi besökte. Vi var och kika runt på fina möbler och tyger på Bolaget. På Designtorget fanns mycket skoj. Det var där jag köpte anslagstavlan Unstashed. Sedan var vi en sväng på Granit. På Grandma's fanns keramik från Mateus bland annat och på övervåningen fina kuddar, barnmöbler och prylar. Papeterie i Nordstan har pyssel och scrapbooking.
Vi promenerade längs Haga Nygata och tittade in på bland annat Haga Hem och Olivolja etc. Det var inredningsbutiker vi koncentrerade oss på.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

2 kommentarer

  1. Åh vad härligt med en shoppingtur. Det var länge sedan jag var i Göteborg – Stockholm ligger närmare för min del – men jag skulle gärna åka snart. En trevlig stad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.