Årets roligaste tv-klipp…

Titta här. Många kul grejer! men alltså Robert Gustafsson… (som härmar vinprovar-Bengt i Nyhetsmorgon) jag skrattar så tårarna sprutar!
…kraftfull förortsflundra …kalvklimp i farvatten… i en kundvagn för att sova… rökig nöt… mmm svampig, len… vår! och äldre herre, på mellandagsrean… lite mjäll… flytspackel… gräddstakad cidergås med böjlig frestelse…  *asg*


Tillägg den 27/3: Jag har försökt att lyssna efter vad det är han säger och får ihopa det till ungefär såhär:

-Vad äter du helst när du är på krogen?
Eh… jag brukar, jag brukar äta en plankstek. Till planksteken sköljer jag gärna ner med en helt vanlig kraftfull asch-asch! (aaa…alsace!?!) nummer 4435 på systemet. Fyra solar. mmmm….
-Vad smakar den då?
Passar bra till en kraftfull förortsflundra med, i dunkelt motmos, med honungsslungad kalvklimp i farvatten. Den är lite bitter, slaviskt oren. mmm gommen liksom galopperar in på Obs! Stormarknad för att köpa en limpa John Silver utan filter. Går ut och lägger sig i en kundvagn för att sova. Rökig nöt!
-Men vad äter du till oxfilén då?
Till oxfilén rekommenderar jag nämligen en helt vanlig, lite mildare, asch-asch! nummer 2418. Sjutusen solar. Mmm svampig len som en konflikträdd kallskänka som gömt sig i ett vitrinskåp. Fyllig smak, hela bålen reser sig upp som en elefantpenis och hovbugar, sitter och röker i ett hörn. mmm…
-Sjötunga Walevska då?
Ja då smakar det kanske bättre med en mera ljummen asch-asch! 2915 Smakar vår och äldre herre på mellandagsrean med lite mjäll på kavajslaget, lite klister mellan skinkorna. mmm flytspackel asch-asch! 2915 passar bra till gräddstakad cidergås med böjlig frestelse. mmm…
asch-asch
Asch-asch!!!


Uppdatering den 4/8: Jag lyssnar igen och ändrar från "pommfrittrett" till konflikträdd.

4 kommentarer

  1. Han säger ”ALSACE” när han hoppar till, det är ju en vinsort som alkisen Fritiofsson gillar skarpt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.