Äntligen HM-kläder men…

Idag var jag äntligen iväg och hämtade paketet från H&M Rowells! Det har legat på Posten länge nu…
Det var inget som var felskickat denna gången i alla fall, som sist. Men returnera får jag göra ändå. Det är aldrig riktigt bra. Det var, som jag trodde, byxor till tösen som var för små. Så två par byxor byter jag från 104 till 110 (bl a stretchjeansen). Och av mina egna kläder så var båda kjolarna för stora… så jag ska testa en storlek mindre. Blusen och koftan var jag inte helt nöjd med. Jag vet inte riktigt… blusen var väl rätt söt förstås men kanske lite för urringad och ärmarna gillade jag inte. koftan hade korta ärmar som inte stämde tyckte jag och färgen var så kall rosa på något sätt svårt att säga. men lika bra att skicka med det som man känner att man inte är helt nöjd med. Annars blir det väl bara hängade oanvänt…


tillägg den 10/3: Idag så kom tösens stretchjeans i storlek 110 de verkar bra, modellen är snygg, tyvärr väldigt låga i midjan. men det går. De andra; twillbyxor i ljus kitt, var slutsålda…
Mina kjolar kom med och de ser fina ut. Men det är sommarkjolar som passar bäst utan strumpbyxor, så det lär dröja innan jag får använda dem. (det är snö och minusgrader nu.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.