en kort runda

Var en kort runda på stan idag. med barnen… på banken byggde de med Lego. Skönt när det finns lite leksaker, det är inte mycket som behövs. bara de blir sysselsatta en stund.
Sedan var vi inne i leksaksaffären och tittade.
Sedan på Lindex där jag använde mitt presentkort (som jag fick i julas av Lindex) till ett par byxor till tösen och en matchande tröja. Jag köpte i storlek 110 nu. Hon är ju redan 105,5 cm lång och storlek 104 börjar bli lite smått. Särskilt på längden. Många av hennes byxor är väl korta nu. Jag provade kläderna hemma och byxorna var inte för långa. i midjan var de stora men jag köpte sådana med reglerbar midja så jag fick dem att passa ändå. och tröjan var lite stor men inte så att det såg dumt ut. Så nu blir det nog till att köpa 110 i fortsättningen då. 
Mitt stackars HM-paket ligger fortfarande kvar på posten och väntar på att bli hämtat. Jag har lite tid till på mig… Det ordnar väl sig på något vis… Är nyfiken på kläderna som finns där i till barnen och mig. Undrar om jag kanske måste skicka tillbaka något av tösens kläder, om det är för litet. 
Sist hann jag kika in på MQ där fanns en jättefin kjol och top till från Twist & Tango som var jättefin! *vill ha* Den gick i brunt och hade paljetter och lite rosa i m m. Den fick jag bara känna på…  
På väg hem så gav jag bort min parkeringsbiljett till en kille som blev jätteglad!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.