Barnens favoritbyxor

De snyggaste byxorna till en liten kille med storlek 86 har jag hittat på H&M (i höstas) De heter L.O.G.G. Man kan reglera midjan med ett resårgummiband på var sida om. Jättebra. (Just nu har jag dem lite indragna i midjan. och de är aningen långa i benen. Så han kommer att kunna ha dem ett tag till.)
Logg-byxor framifrånLogg-byxor bakifrån

Det är mycket svårare att hitta byxor till tjejen, men hon har i alla fått ett par manchesterbyxor i ljusrosa som är likadana som lillebrors bruna här ovan. Hennes andra favoritbyxor är ett par mörkblå stretchjeans med rosa hjärtan på bakfickorna från Lindex.
Hon har växt mycket på längden, är redan 105 cm lång nu. Hennes vinteroverall i 104 är kort i både ben och gren… (funderar på om jag ska köpa en ny åt henne. det är ju vinter ett tag till.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.