en smart tumstock

…eller rättare sagt en meterstock. Den heter Trämeterstock Contact-meter, och kommer från Hultafors. Skillnaden på den och på en vanlig ser du här: (Contact ligger nederst på bilden.)
contact
Den ligger alltså direkt på underlaget och är på så vis lättare att mäta med. (När man ser den från utsidan så ser man de sista/högsta siffrorna, istället för de lägsta.)
Ingen av dem är anpassad för vänsterhänta. men som vänsterhänt är man ju van vid att läsa upp och ner… (På allt för vänsterhäntas sida finns det måttband för vänsterhända om man skulle vilja ha det.)

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

  1. Roliga inlägg du har… en del saker tänker man inte på! det med att skriva med vänster är ju mer nu när Mikael är vänsterhänt… det visste du va? Han använder inga speciella saxar, prövat i skolan men tycker de vanliga är bättre!? Han kanske kommer på det sedan, när han blir äldre, tänkte faktiskt inhamdla sax för vänster i allafall..

    Nej nog om det, tänkte bara höra av mig och säga att jag gärna kommer den 10/2 och hoppas på sova i nåt hörn om det går bra…
    Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.