Kläder från Lindex

Jag fick ett erbjudande från Lindex att handla för 300:- och då få ett presentkort på 100:-. Jag handlade för lite över 600:- och fick ett presentkort på 200 kronor! och så fick jag dessutom en Bamse-tidning på köpet, eftersom jag köpte Bamse-kläder.
BamekläderLindexkläder
så nu har barnen lite fint att ha på sig vid jul. och så ska vi gå på en riktig julfest på trettondedagsafton. Då blir det många barn, dans runt granen i två ringar, god fika, filmvisning och tomten kommer med gottepåsar. Ser fram emot det. (önskar att vi alla är friska då. ja man vet ju aldrig…)

En kompis till mig ska ha klädvisning hemma hos sig i februari när det har kommit in vårnytt på me&i. Jag har inte varit på något klädparty innan, men någon gång ska väl vara den första… kläderna verkar fina.
…Och jag ser fram emot att få titta på lite nya kläder när HM-katalogen kommer. man kan få en liten liten förhandstitt på nätet redan. Nu kikar jag vidare på nyinkommet och hittar denna tröjan: Mom+Dad=Me, vad ska man tycka om den? eller varför inte Cutest kid on the block eller My mum is gorgeous eller Charming just like Dad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.