Belid vägglampor

Denna vägglampan (https://www.belid.se/) har jag hemma i sovrummet. Jag gillar det frostade glaset. Jag har en dimmer till den och en liten gultonad lampa i den så att det blir ett behagligt ljus.
Den har varit perfekt att ha som amningslampa. När barnen var små och man ammade någon gång på natten så passade det utmärkt att tända den lite lagom. Jag har den inte ovanför sängen utan på väggen jämte så att jag ser den framifrån (och inte underifrån, typ.)
P♥ vaknade sällan när jag nattammade. dels var det inte så ofta, dels sov han som en stock, dels sa barnen till tyst att de var hungriga. 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.