Julkalendrar

"A kommer först i ankare. A kommer först i apelsin. A-vitamin finns i apotek. I ananas finns a:na överallt. och frågar du någon apa; har du A både bak och, A både bak och, A både bak och A både bak och fram?"
Japp, barnen sitter just och tittar på Fem myror är fler än fyra elefanter. 🙂 De är ju för härliga! Jag gillade det programmet när jag var liten.

Den gick förresten som julkalender 1977.
I år heter julkalender En decemberdröm. Tösen gillade att titta på julkalender i fjol Allrams höjdarpaket. I år tror jag att julkalender, i rättvisans namn, riktar sig åt lite större barn. men eftersom Robert Gustafsson ska vara med, så kommer nog även jag att sitta framför tv:n.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.