Mina nya stövlar

Jag har handlat något i klädväg till mig själv nu (och inte bara till barnen). Jag har köpt ett par svarta ecco ridstövlar. (de bruna var slut överallt) Eftersom jag har tänkt mig att jag kanske skulle kunna ha kjol nu på hösten och vintern. och jag har inte haft något som har passat så bra till kjol.
Jag känner för att kunna klä upp mig litegrann någon gång ibland i alla fall. Hemma med barnen eller på jobbet kan jag inte direkt gå i kjol… men när man ska ut någonstans eller på fest så kan man ju passa på!
Jag vet hurdan kjol jag vill ha men har inte köpt någon ännu. Men tänkte att jag kanske skulle kunna hitta något fint tills nästa lördag…
Sedan behöver jag ju lite nytt smink också, det enda leder liksom till det andra… jag har inte sminkat mig på säkert ett år. En ny mascara och en foundation skulle behövas. vad mer?
Ja, jag är ju sugen på en jacka/kappa också… hmmm…


Tillägg 8/10: Igår var jag på Åhléns och hittade en kjol och en top i märket Wera.
Det blev inte en tweedkjol, denna gången, utan en i tunnare material i beige och bruna toner.

5 kommentarer

 1. Ja jag vet vilken du menar, den med först vitt och sedan svart! Jag har inte provat den men jag har för mig att det var den som min svägerska gillade.

  Mascara vill jag ha en ny av ganska så fort oavsett om den är slut eller ej. så det vore ju förstås bra om den inte var allför dyr (och den får inte svida i ögonen och jag vill inte ha vattenfast.) med tanke på att inte sminkar mig så ofta…
  Ögonskuggor däremot kan jag spara 3-5? år eller så.

  Det är ganska så roligt att sminka sig faktiskt. men jag är ”periodare”.

 2. Alla Lóreals mascaror är bra. Prova tex ”longitude”. Den är inte vattenfast och du får fina, men ändå naturliga ögonfransar. Max factor har kommit med en ny foundation. Jag har glömt vad den heter, men den är tvådelad med en primer-del och en foundation-del. Prova den allra ljusaste färgen ”Ivory” som borde passa oss bleka svenskar bäst.

 3. Tack för alla tips!
  Idag har vi varit på kalas så jag ville ha en ny mascara redan tills idag. Igår så blev det så att jag kom in en runda på HM en kvart innan de stängde, och det var väldigt utplockat på hyllorna och dessutom lång kö. Jag tittade på L’oreals och Max Factors hyllor men hittade inte riktigt det jag sökte, jag gick runt bland allt smink länge och väl tillslut fick jag bara ta något. Det blev en Isadora vit+svart. Den kändes helt okej!

  Foundation hade jag en prov av Oriflame som jag kunde ta. ”Natural Beige” heter deras färgton som passar mig bäst. …får se vad det blir härnäst.

  Det kändes kul att sminka sig lite idag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.