Mamma Mia!

oktober
Vi har varit i Stockhom hela helgen. Åkte redan på fredagmorgon för att lämna barnen hos mina föräldrar. Sedan bar det av i bil tillsammans med Ps föräldrar till Stockholm för att äntligen använda vår julklapp. Vi fick i julklapp av dem biljetter att få följa med och gå på musikalen Mamma Mia! på Cirkus i Stockholm (tillsammans med Ps syrra och en kompis till henne. Så vi var 6 personer).
Den var verkligen helt underbar! De var så duktiga, och roliga!

Vi hann även med att gå ut och äta på restaurang, gå en liten runda i Gamla Stan, se vaktavlösningen vid slottet, åka till Vällingby med tunnelbanan för att hälsa på Ps kusin, köpa varsin liten present till barnen, och promenera en hel del.
 
Barnen blev så glada över att se oss igen efter tre dagar och två nätter. Lilleman kramade om mig så hårt och så sa han -mamma! och pekade på mig och så skrattade han en härligt skratt och så sa han -mamma! igen och kramade mig igen. Sedan sa han -pappa? och då gick jag förstås till pappa med honom så att de också kunde kramas.

°ºº°T°ºº°A°ºº°N°ºº°K°ºº°E°ºº°B°ºº°U°ºº°B°ºº°B°ºº°L°ºº°O°ºº°R°ºº°

1 kommentar

  1. Visst är det kul att komma iväg och vara för sig själva en helg, men det är alltid lika kul att komma hem till småttingarna igen… visst mina är inte så små men de är alltid lika goa att komma hem till…
    Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.