Kycklinggryta

4 kycklingfiléer

grillkrydda, svartpeppar, vitpeppar,

litegrann grönsaksfond

7,5 dl (3 paket) Kelda örtkryddad sås

grönsaker. T ex broccoli, ärtor, morötter, blomkål. gröna bönor

 

Skär filéerna i bitar (ungeför en filé i 6-7 bitar)

Värm olivolja i en stor, djup stekpanna och lägg i kycklingen.

Vänd runt bitarna och krydda dem. När de är helt genomstekta häll på  en klick grönsaksfond.

Sedan i med örtsåsen. ("Vad gör du när Kelda gör jobbet?" Jo jag diskar upp…)

och så häller jag i grönsakerna och när de tinat/blivit lagom mjuka så är det klart.

 

Serverar med ris.

 

 

1 kommentar

  1. Det här lät ju väldigt gott också, får prova denna variant nästa gång!

    Ja P-glassen är jätte god tycker jag och väldigt uppskattad, jag ska komma i håg det där med citron eller kanel! Nu har jag nog inte gjort den här glassen på säkert 1,5 år eller något så det är nog dags igen snart tror jag ! =)

    Mvh Elin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.