4 kycklingfiléer
grillkrydda, svartpeppar, vitpeppar,
litegrann grönsaksfond
7,5 dl (3 paket) Kelda örtkryddad sås
grönsaker. T ex broccoli, ärtor, morötter, blomkål. gröna bönor
Skär filéerna i bitar (ungeför en filé i 6-7 bitar)
Värm olivolja i en stor, djup stekpanna och lägg i kycklingen.
Vänd runt bitarna och krydda dem. När de är helt genomstekta häll på en klick grönsaksfond.
Sedan i med örtsåsen. ("Vad gör du när Kelda gör jobbet?" Jo jag diskar upp…)
och så häller jag i grönsakerna och när de tinat/blivit lagom mjuka så är det klart.
Serverar med ris.
Det här lät ju väldigt gott också, får prova denna variant nästa gång!
Ja P-glassen är jätte god tycker jag och väldigt uppskattad, jag ska komma i håg det där med citron eller kanel! Nu har jag nog inte gjort den här glassen på säkert 1,5 år eller något så det är nog dags igen snart tror jag ! =)
Mvh Elin