Med öppet sinne tar jag emot

open mind
Bilder: https://weheartit.com/

Visst har jag en del förutfattade meningar om saker och ting… Men jag försöker att tänka på att vara öppensinnad och inte dömma människor eller företeelser på förhand. Jag vill tro gott om människor, ge alla en chans och jag vill bilda min egen uppfattning. Då kan jag också få insikt och kunskap om det som är nytt och annorlunda. Man får inte vara rädd för att ändra sin åsikt, erkänna att man hade fel. (I oktober är det Pettas som väljer, kluriga, fredagteman.)
show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

9 kommentarer

  1. Som vanligt, ett mycket SNYGGT inlägg! Det där om att framgång betyder olika för varje människa tycker jag är jättebra och värt att tänka på. Trevlig helg!

  2. MYCKET BRA!! Jättebra tolkat. OCH så många sanningar.
    JAG gillar också speciellt det där med att framgång har olika betydelser. Respect that, så sant!!
    Ha en fin helg!!

  3. Ojojoj så många bra "shows" det fanns här. Kanske jag ska ta och stjäla några. Det här var riktigt bar och tänkvärt inlägg.

  4. För att inte bli trångsynt och fastna i gamla hjulspår: Man får helt enkelt sova på saken och öppna upp sina sinnen för nya intryck varenda dag i livet. Varje dag kan man se och lära sig nya saker som får en att ändra ståndpunkt, om man låter sig. / Nilla

  5. Och när det händer, det där att man får ändra åsikt om någon, är så himla härligt! Så här på "äldre dar" är det lättare att erkänna att man kan ha fel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.